Iwan & Rebekka Sahertian

Blog & Nieuws

Een kist vol dromen tour ’22

Dankconcerten tour Iwan & Rebekka Sahertian ‘22

Dankbaarheid en een kist vol dromen; dat is wat we meenemen uit een roerig 2021.  

In dit jaar zijn we door diepe dalen gegaan; de ziekte van Iwan zette ons leven volledig op z’n kop. Maar door de diepten heen, zagen we Gods kracht zichtbaar worden en vond er een genezend werk plaats; een wonder!! God is nog niet klaar, waardoor wij een nieuw seizoen in stappen met meer overtuiging en een ‘drive’ als nooit tevoren! 

We gaan het land in!! Het is het verlangen van Worship Church om, tijdens een aanbiddingstour, mensen aan het hart van God te brengen. We zullen samen de naam van Jezus verhogen, Zijn Geest de ruimte geven om een helend en herstellend werk te doen en samen uitzien naar de dromen die God ook voor jou heeft klaarliggen. Wij geloven dat aanbidding en lofprijzing door middel van muziek, hier een krachtig middel in is! We komen met een 15-koppige band en, als de locatie het toelaat, een koor met (oud) studenten van Kingdom Life College en een team van bidders. Het wordt een avond vol van hoop en leven! 

EEN KIST VOL DROMEN

In de periode dat Iwan corona had en 4 weken in coma werd gehouden op de IC, had hij een bijzondere ervaring. God nam hem mee naar een plek waar Hij duidelijk tot Iwan sprak over de dromen, gaven en talenten die God Iwan had toevertrouwd. Iwan werd streng toegesproken door God: “Ga je daar nog iets mee doen? Of moet ik het verdelen onder de anderen?”. Hoe hij weer wakker werd met dit visioen van een kist vol dromen op zijn netvlies, vertelde hij eerder al op het Malieveld tijdens ‘Presence’. Dit beeld staat centraal bij veel van wat we de komende periode gaan doen.

GRATIS – DONATIE & GIFTEN (pay what you want)

We willen deze avonden gratis toegankelijk maken voor iedereen. Er zijn uiteraard kosten aan de avonden verbonden. Wil je een donatie/gift overmaken, dan kan dat bij het reserveren van je kaarten. De opbrengsten worden gebruikt om te voorzien in de kosten van deze avonden. Van wat er overblijft zullen we andere dromen uit de kist financieren. Zo werken we op dit moment aan een boek en denken- én schrijven we aan een nieuw album.

DATA EN LOCATIES EEN KIST VOL DROMEN TOUR ‘22

11 februari – The Block in Zwijndrecht  

26 februari – Emmaüskerk in Eindhoven  

11 maart – Berea in Amsterdam  

25 maart – Wings of healing in Warmond 

9 april – VBG Bethel in Drachten 

30 april – CityLight Alkmaar  

20 mei – De Basiliek in Veenendaal 

CORONA

Worship Church is een rondreizende kerk. Daarom is het voor deze avonden niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen. Uiteraard houden wij voor deze tour de corona maatregelen nauwlettend in de gaten en volgen we de regels en adviezen van de overheid op. Tegelijkertijd organiseren we hard door in de verwachting dat alles begin 2022 door kan gaan. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan gaan we direct kijken wat er geschoven kan worden om de genoemde data en locaties te vervangen. 

Wil je deze tour ondersteunen? Neem voor donaties, giften en sponsoring contact op met Gerjan via iwanenrebekka@opdeachtergrond.nl